Netherlands — Belgium — Luxembourg — Germany

Jazz band

 huren in 

Uden

?

Choose for the best when looking for a 

With us you hire a professional 

Jazz band

 in 

Uden

.

De Jazz Centrale levert met meer dan 300 boekingen per jaar de meeste jazzbands op bruiloft, receptie, verjaardag en zakelijk event.

Kies uw jazzband

Welcome to "my" Jazz Centrale!

"Mijn naam is Kars Veling, oprichter en bandleider van het Jazz Centrale-project. Ik ga u helpen aan een zeer professionele jazzband voor uw bruiloft, feest of zakelijke event.

Het concept is echt uniek—u bepaalt zelf de grootte van de jazzband en u kiest zelf welke instrumenten u in de jazzband wilt hebben.

Alle musici in mijn team zijn fulltime musicus en gespecialiseerd in achtergrondmuziek. Ik heb ze zorgvuldig geselecteerd, zodat u kunt rekenen op de absolute top uit de jazzscène!"

Kies uw jazzband

For whom?

At the Jazz Centrale you can easily book a background music jazz combo for your party, reception or event! Hiring a jazz band is not complicated or enormously expensive at all! You book with us a jazz duo, jazz trio, or other line-up.

Kies uw jazzband

Feestlocaties in Uden


In de afgelopen jaren hebben wij al op heel wat feestlocaties in Uden en omgeving een jazzband verzorgd. Laat u hier insprireren, en wie weet hebben wij al op de locatie van uw keuze in Uden gespeeld. In dat geval kunnen wij u met nog meer ervaring adviseren over de juiste invulling van jazzband of DJ.

Kies uw jazzband