close

Netherlands — Belgium — Luxembourg — Germany

No worries! We are also active during the COVID19 crisis.

The allround jazz duo - our most booked line-up. Can be used anywhere with our electronic piano!

Het swingende allround jazz duo

Een compact jazzbandje bestaande uit piano en contrabas. Bescheiden volume, voordelig geprijsd en toch de sfeer van een live muziek. Niet voor niets onze meest geboekte bezetting!

Line-up

Check availability 
Check availability 

Very good quality

Kars en zijn band waren de perfecte omlijsting van een zeer geslaagde avond. Band was mooi op tijd. Geruisloze set up. Heerlijke easy listening jazz gevolgd door een zwoele Bossanova avond. Kwalitatief zeer goed en allemaal heel stijlvol. Warm aanbevolen.

Wouter

Suitable advice

Wij zijn goed geholpen door de Jazz centrale. Passend advies bij wat wij zochten voor ons huwelijk en een fantastische uitvoering. Het was een geslaagde avond.

Bart

Watch and listen


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas, sousafoon of tuba weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Samples

Video clip

Overview of the repertoire

Information

The most popular line-up at the Jazz Central

Dit jazz duo is niet zonder reden onze meest populaire bezetting! Of het nu gaat om uw privé feestje of een zakelijk evenement, bij vele aangelegenheden is de muziek van dit jazz duo geschikt. Door de compacte afmetingen, het vriendelijke tarief en het bescheiden volume, hebben al vele honderden klanten genoten van de sfeer die dit jazz duo creëert.

An economical choice

Met een jazz duo zoals dit, heeft u de mogelijkheid om de unieke sfeer van live jazz te creëren tegen een zo voordelig mogelijk tarief. We zijn immers maar met twee musici — maar wel musici van topkwaliteit die het zelfs in zo'n kleine bezetting goed kunnen laten swingen.

Gevarieerd repertoire en bescheiden volume

Dit jazz duo met die prachtige contrabas en de veelzijdige piano is erg compact en brengt een gezellige, intieme sfeer met zich mee. De klankkleur van onze muziek is mild en op aangenaam volume. We spelen een prachtige mix van mooie ballads, swingende jazz, gemixed met zomerse bossa nova en groovy ritmes.

Met dit jazz duo kunnen we het volume heel laag houden, maar als de situatie dat vereist kunnen we het volume ook wat opvoeren. We passen ons precies aan aan de situatie zodat er altijd achtergrondmuziek klinkt op aangenaam volume.

Compact dimensions

Als er maar weinig ruimte beschikbaar is voor een jazzbandje, dan kan een jazz duo vrijwel toch altijd spelen. Met dit allround jazz duo kunnen we al op een oppervlakte van zo'n 2 bij 2 m2 aan de gang.

Why the Jazz Central?

  • More than 300 gigs per year
  • A team of enthusiastic professionals
  • Kars carefully selected all musicians
  • Always volume on background music
  • We play throughout the Netherlands and Belgium
  • Well-dressed clothing
  • Atmospheric lighting
  • We provide equipment and instruments
  • 100% certainty that we actually come
Rates 

Enjoyed

We hebben van de muziek genoten en we hebben ook van onze gasten zeer leuke en positieve reacties gekregen. Dus een geslaagd optreden van het Jazz Duo!

Christiaan Moes

Enjoyed!

Jullie bedankt voor het optreden! Wij hebben genoten van jullie optreden en hebben ook leuke reacties van onze gasten gekregen.

Florien van der Windt

Great class

Zowel het bruidspaar als ikzelf waren erg tevreden over jullie aanwezigheid en de sfeervolle muziek die jullie ten gehore brachtten. Ook van de gasten kwamen er goede reacties. Juist het subtiele, warme geluid dat niet opdringt maar wel voor de juiste sfeer en swingende noot zorgt, maakt dat alles op zo’n receptie klopt. Dat is dus grote klasse.

Erna Hemming

Very positive

Bij deze wil ik jullie team bedanken voor het optreden op 10 . Iedereen van zeer te spreken over het optreden van het Jazz Duo! Ik hoop dat het duo net zo heeft genoten van de avond als wij.

Irinde Peters - Winkelman en Van Hessen

Alternatives

Overweeg ook eens deze populaire alternatieven.

... of bekijk hier al onze alternatieven

Let Kars advise you!

"Als professioneel jazzmuzikant en oprichter van de Jazz Centrale ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Bel mij op direct op +31 6 24 75 29 71. Of stuur mij hier een whatsapp"