close

Netherlands — Belgium — Luxembourg — Germany

Geen zorgen! Wij zijn ook tijdens Corona actief.

The cheerful Brazilian Jazz Trio

Take a trip to the beaches of Brazil and experience jazz like you have never experienced before with this unique Brazilian band. The happiest samba and finest bossa nova let you and your guests swing and dance like you can only with South American music. Listen below to this unique Brazilian jazz trio that exclusively at the Jazz Central to rent!

Line-up

Check availability 
Check availability 

Watch and listen


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas, sousafoon of tuba weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Samples

Video clip

Overview of the repertoire

Information

This jazz trio summarized

 • Cheerful jazz from South America
 • Very rhythmic and swinging, particularly suitable for dancing.
 • Suitable for parties or events where music may be more present, without being too harsh.
 • Expandable with, for example, saxophone or flute
 • The music is known from Milton Banana and Antonio Carlos Jobim.

Cheerful samba and bossa nova

Het samba trio van de Jazz Centrale is zonder twijfel het trio met de vrolijkste muziek! Het trio voert u mee naar Brazilië in de jaren '50 en '60 waar de samba en bossa nova zijn oorsprong kent. Deze muziek hebben we overgoten met een uniek jazzsausje wat resulteert in een potpourri van vrolijke samba, uptempo latin en zwoele bossa nova. Alle muziek is geïnspireerd door het werk van de legandarische drummer Milton Banana.

Dancing almost mandatory

Het repertoire van dit trio is zó swingend en aanstekelijk, dat het vrijwel onmogelijk is voor u en uw gasten om stil te blijven staan. De drums en percussie hebben in deze muziek een belangrijke rol. Dat betekent dat het volume van dit trio gemiddeld wat hoger ligt dan bijvoorbeeld het allround jazz trio. Deze bezetting is dan ook vooral geschikt voor feesten en evenementen waar de jazzband een prominente(re) rol mag hebben. U hoeft echter niet bang te zijn dat de muziek ordinair hard is. Al onze instrumenten klinken akoestisch, dus ook de drums en dat geeft een aangenaam volume zonder te overstemmen.

If there is no piano

Is er op uw locatie geen piano aanwezig? Dat is geen probleem. Er zijn dan twee opties: wij brengen onze professionele elektronische piano mee, of u huurt tegen een zeer scherp tarief een echte piano.

Why the Jazz Central?

 • More than 300 gigs per year
 • A team of enthusiastic professionals
 • Kars carefully selected all musicians
 • Always volume on background music
 • We play throughout the Netherlands and Belgium
 • Well-dressed clothing
 • Atmospheric lighting
 • We provide equipment and instruments
 • 100% certainty that we actually come
Rates 

Alternatives

Overweeg ook eens deze populaire alternatieven.

... of bekijk hier al onze alternatieven

Let Kars advise you!

"Als professioneel jazzmuzikant en oprichter van de Jazz Centrale ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Bel mij op direct op +31 6 24 75 29 71. Of stuur mij hier een whatsapp"