close

Netherlands — Belgium — Luxembourg — Germany

Geen zorgen! Wij zijn ook tijdens Corona actief.

A Jazz Band in with trumpet - for the true jazz connoisseur

Trumpet Jazz Quartet

Experience the most famous classics of Miles Davis from the most popular jazz album of all time: "Kind of Blue" or enjoy the catchy swing of Louis Armstrong interspersed with the velvety soft sounds of Chet Baker. The trumpet is indispensable in the history of jazz.

Line-up

Check availability 
Check availability 

Watch and listen


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas, sousafoon of tuba weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Samples

Video clip

Overview of the repertoire

Information

The instrument of the most famous jazz musicians

De jazz heeft een aantal zeer toonaangevende trompettisten voortgebracht. Muzikanten als Miles Davis, Louis Armstrong en Chet Baker hebben allen hun stempel op de muziek gedrukt en zijn er wereldberoemd mee geworden. De Jazz Centrale koestert hun sporen met dit jazz kwartet.

Clear and striking sound

De trompet staat bekend om haar heldere geluid dat goed opvalt en prachtig in balans is met de overige instrumenten.

Dit geluid komt volledig tot zijn recht in swingende jazz classics en funky jazz zoals het wereldberoemde Cantaloupe Island en Sunny. Het geluid van de trompet voegt een energieke laag toe aan de bezetting met piano, drums en bas. Dit maakt het trompet kwartet heerlijk dansbaar en extra feestelijk.

Velvety sound

Tegelijk kan de trompet ook fluweelzacht klinken en op de achtergrond fungeren! Hét voorbeeld hiervan zijn onze liedjes die u kent van het album "Kind of Blue" van Miles Davis. Een plaat die bol staat van van sfeervolle jazz en wereldberoemde standards als So What en Freddie Freeloader. Uiteraard spelen wij deze standards allemaal!

Kortom: dit jazzkwartet is perfect voor op de achtergrond en tegelijkertijd prachtig en indrukwekkend voor degene die er aandachtig naar luistert.

Why the Jazz Central?

  • More than 300 gigs per year
  • A team of enthusiastic professionals
  • Kars carefully selected all musicians
  • Always volume on background music
  • We play throughout the Netherlands and Belgium
  • Well-dressed clothing
  • Atmospheric lighting
  • We provide equipment and instruments
  • 100% certainty that we actually come
Rates 

Alternatives

Overweeg ook eens deze populaire alternatieven.

... of bekijk hier al onze alternatieven

Let Kars advise you!

"Als professioneel jazzmuzikant en oprichter van de Jazz Centrale ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Bel mij op direct op +31 6 24 75 29 71. Of stuur mij hier een whatsapp"