close

Netherlands — Belgium — Luxembourg — Germany

Geen zorgen! Wij zijn ook tijdens Corona actief.

The sultry latin-side of jazz - exclusively at your party or event

Bossa nova & latin singer Agnes

Expand your Jazz Band in with our bossa nova, samba and latin singer Agnes for a sultry summery latin atmosphere! Also to hire as a small and inexpensive duo of vocals and guitar.

Het repertoire van Agnes kent u van

 • Astrud gilberto, stan getz,
 • Joao gilberto, antonio carlos jobim,
 • Cole Porter, Luis Bonfa, Jorge Ben, and many others!

Line-up

Check availability 
Check availability 

Very good quality

Kars en zijn band waren de perfecte omlijsting van een zeer geslaagde avond. Band was mooi op tijd. Geruisloze set up. Heerlijke easy listening jazz gevolgd door een zwoele Bossanova avond. Kwalitatief zeer goed en allemaal heel stijlvol. Warm aanbevolen.

Wouter

Sold immediately

Lisanne en ik waren lang op zoek naar een goede jazzband met een Latin touch. We waren dan ook verheugd om tegen de Jazz Centrale aan te lopen en waren meteen verkocht toen we de prachtige sounds v Bossa Nova die zij in het repertoire hebben hoorden. Het optreden maakte de verwachtingen meer dan waar. Jammer dat we door alle gesprekken op ons huwelijk er niet nog meer van hebben kunnen genieten. Ik zou ze zo nogmaals boeken!

Kyang en Lisanne

Watch and listen


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas, sousafoon of tuba weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Samples

Video clip

Overview of the repertoire

Information

Een van de zangeressen van de Jazz Centrale is Agnes. Met haar prachtige stem brengt ze de mooiste bossa nova's, de vrolijkste samba's en heerlijk swingende latin. Agnes is net als al onze andere musici uiteraard professioneel jazzmusicus en conservatorium opgeleid.

Tasteful for almost any occasion

U kunt vele samenstelling van de Jazz Centrale uitbreiden met Agnes. Bijvoorbeeld bij een duo van piano en contrabas voor een intieme sfeer bij uw diner of kleine receptie. Maar ook bij het klassieke jazzkwartet voor een volledige swingende jazz band op uw feest. Voor echt kleine gelegenheden is het ook smaakvol om enkel een jazzgitarist met Agnes in te huren. Dit creëert een bijzonder intieme sfeer waarbij de zwoele klanken van Agnes onder begeleiding van gitaar of piano de ruimte op smaakvolle wijze vullen.

Specialist in bossa nova

Agnes is gespecialiseerd in Bossa Nova. Dat is die heerlijke zwoele ritmische jazzmuziek uit Brazilië die in de jaren '50 en '60 een enorme vlucht heeft genomen. Onder meer dankzij de schitterende songs van Antonio Carlos Jobim ("The Girl from Ipanema"), Astrud Gilberto, Joao Gilberto, en vele anderen.

In the original Portuguese

Met de Jazz Centrale kunnen we u dankzij Agnes unieke kwaliteit leveren: ze zingt de Bossa Nova's in het originele portugees. Dat geeft een enorme extra dimensie aan deze Brazilaanse muziek. Waar de meeste zangeressen in Nederland zich moeten beperken tot een Engelse vertaling, kan Agnes een prachtig Bossa Nova repertoire laten horen in de prachtige orginele taal.

Why the Jazz Central?

 • More than 300 gigs per year
 • A team of enthusiastic professionals
 • Kars carefully selected all musicians
 • Always volume on background music
 • We play throughout the Netherlands and Belgium
 • Well-dressed clothing
 • Atmospheric lighting
 • We provide equipment and instruments
 • 100% certainty that we actually come
Rates 

Warmly recommended

This is the second time I am organizing a company party with life music from “Jazz Centrale”. The first it was a Jazz quartet with Bossa Nova singer Agnes and this time it was a Jazz Quartet with Jazz Singer SaraLee. Both were equally great. Warmly recommended not only for quality of the music but also for the smoothness of the organization.

Stephane Carlier

Really fantastic

Graag willen wij jullie hartstikke bedanken voor een ontzettend positieve bijdrage aan onze bruiloftsreceptie. Alle genodigden hebben zeer enthousiast gereageerd op jullie muzikale optreden, waarbij het juiste volume, de kwaliteit van de muzikanten en ook de zangeres veelvuldig genoemd zijn. De combinatie van drums, piano en Bas waren een onzettend goed advies voor onze ruimte, in combinatie met de prachtige, warme klanken van Agnes! Jullie hebben daadwerkelijk gebracht wat wij vooraf gehoopt en in gedachten hadden. Het enige jammere vonden wij het feit dat wij volledig van jullie genoten hebben, maar dit niet meer persoonlijk hebben kunnen overbrengen. Waarschijnlijk waren wij zo onder de indruk van de sfeer, dat het persoonlijke bedankje achterwege is gebleven. Maar hierbij onze maximale dank. Het was werkelijk geweldig!

Kim en Rim Posthumus

Many compliments

Wij hebben genoten van jullie optreden tijdens ons feest op 3 , ook kregen wij vele complimenten van onze gasten. Samen met Agnes vormen jullie een prima team, muziek om naar te luisteren, maar waarbij je ook nog met elkaar kunt converseren. Jullie optreden heeft zeker bijgedragen, aan het slagen van ons feest. Als er weer een aanleiding is voor een feestje! komen we zeker bij jullie terug. Nogmaals hartelijk dank!

Ruud en Marion Kruse

Very liked

Wij hebben erg genoten van de muziek. De combi tussen het Quartet en de DJ is ons zeer goed bevallen! Ik heb veel positieve reacties gehoord op de jazzy muziek.

Robbert en Marjolein Hamer

Alternatives

Overweeg ook eens deze populaire alternatieven.

... of bekijk hier al onze alternatieven

Let Kars advise you!

"Als professioneel jazzmuzikant en oprichter van de Jazz Centrale ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Bel mij op direct op +31 6 24 75 29 71. Of stuur mij hier een whatsapp"