close

Netherlands — Belgium — Luxembourg — Germany

Geen zorgen! Wij zijn ook tijdens Corona actief.

Our most booked jazz trio of piano and double bass expanded with the jazzy sounds of saxophone

Swinging jazz trio with the sound of saxophone

No single line-up has been booked as much as our swinging jazz trio piano + double bass + saxophone. Not strange, because this small line-up is affordable and still gives the atmosphere of live music. With the saxophone, this trio immediately acquires character and dynamics.

Line-up

Check availability 
Check availability 

Greatly appreciated!

De muziek werd door onze gasten enorm geappreciëerd, het was dan ook wel een goede keuze en vooral een goede uitvoering van de muziekstukken, die jullie gekozen hadden. Bij onze eerste “ontmoeting” hebben wij jullie reeds naar waarde kunnen schatten, waardoor we voor deze gelegenheid ook meteen aan jullie dachten. Ook de verantwoordelijken van het restaurant vonden jullie heel goed. Wij hebben ons bijgevolg veroorloofd hen de link naar jullie website door te sturen.

Dietlinde van den Driessche

Good volume

Op onze bruiloft speelde het jazz trio. Zij speelden vanaf het arriveren van de eerste gasten tot het vertrek van de laatste gast op de borrel. Het volume was goed, zijnde achtergrondmuziek. Zij speelden buiten en de versterkers stonden binnen.

Marina & Bas

Watch and listen


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas, sousafoon of tuba weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Samples

Video clip

Overview of the repertoire

Information

Compact trio

Heeft u geen ruimte voor een grote jazzband met alle toeters en bellen (letterlijk)? Maar wilt u wel genieten van live jazz op het allerhoogste niveau én met die onweerstaanbare sound van saxofoon? Dan is dit compacte jazztrio een fantastische keus. Het trio neemt weinig ruimte in. Reken op ongeveer 2 bij 3 meter. Voldoende om een akoestische of elektronische piano te plaatsen, samen met een contrabas. En een saxofonist neemt doorgaans niet veel meer ruimte dan één vierkante meter.

Jazzy sound of sax

In de basis wordt dit trio gevormd door het immens populaire duo piano + contrabas. Eigenlijk heeft dat duo al alles in zich wat mooie live muziek maakt: de majesteuze contrabas en de dynamiek van piano. En dat tegen scherpe tarieven. Maar soms wil een mens wat meer. Die zwoele sound. Die geweldige klanken van de saxofoon, die een ruimte mooi kunnen vullen en die al van veraf gehoord worden. Die uitstraling van een saxofonist met dat schitterende instrument in zijn handen. Dit trio heeft het allemaal in zich. Vandaar een gegarandeerd succes als u dit trio op uw feest of event laat optreden.

Economical choice

Dit veelgeboekte trio is een voordelige keuze omdat er slechts drie muzikanten worden geboekt. Ondanks de bescheiden prijs, creëert het trio een onwaarschijnlijk mooie sfeer op uw feest of event.

Why the Jazz Central?

  • More than 300 gigs per year
  • A team of enthusiastic professionals
  • Kars carefully selected all musicians
  • Always volume on background music
  • We play throughout the Netherlands and Belgium
  • Well-dressed clothing
  • Atmospheric lighting
  • We provide equipment and instruments
  • 100% certainty that we actually come
Rates 

What a good bunch of musicians

30 juni hebben wij een fantastisch feest gehad vanwege ons 40 jarig huwelijk. Alles klopte: de lokatie, het weer, het eten, de mensen en de muziek. Wat een goed stel musici heb je gestuurd, we kregen van alle kanten complimenten. Goede muziek, maar dat niet alleen, ze kwamen, zochten een goede plek, bouwden rustig op zonder dat iemand het echt merkte en begonnen lekker te spelen. Niks geen drukte of aanstellerij, gewoon lekker spelen op precies het goede volume. Bedankt, de muziek heeft zeker bijgedragen tot een geslaagd feest.

Familie Klei

Perfect in one word

Alles is naar wens gegaan, precies zo als we voor ogen hadden. In één woord perfect.

Wanda van der Heijden

Enjoyed a lot

We hebben enorm genoten van dit trio. Muziek was geweldig en tevens hun uitstraling. Ook mensen van andere organisaties kwamen op de muziek af om te genieten. Omgang/contacten met de heren waren zeer plezierig. Alles was mogelijk en niet te veel moeite. Super gedaan, ga zo door!

Vidya Gangaram

Real addition

Het optreden afgelopen donderdag is erg goed gegaan. Ik was erg tevreden over de kwaliteit van hun muziek en ze waren een echte toevoeging op het evenement. Wanneer ik leuke nieuwe aanvragen binnen krijg hoor je zeker van mij.

Lara Roos

Alternatives

Overweeg ook eens deze populaire alternatieven.

... of bekijk hier al onze alternatieven

Let Kars advise you!

"Als professioneel jazzmuzikant en oprichter van de Jazz Centrale ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Bel mij op direct op +31 6 24 75 29 71. Of stuur mij hier een whatsapp"