close

Netherlands — Belgium — Luxembourg — Germany

Geen zorgen! Wij zijn ook tijdens Corona actief.

All classics from The Great American Songbook come to life with our fantastic crooner Willem

Jazz & Swing singer Willem

Are you dreaming of a jazz band with singer in the style of Frank Sinatra or Michael Bublé at your party or wedding? Our talented and experienced singer Willem brings the timeless classics from The Great American Songbook back to life.

Line-up

Check availability 
Check availability 

Watch and listen


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas, sousafoon of tuba weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Samples

Video clip

Overview of the repertoire

Information

Timeless jazz classics

Droomt u van een jazzband met een zanger in de stijl van Frank Sinatra, Nat King Cole en Michael Blublé op uw bedrijfsfeest, jubileum of bruiloft? Overweeg dan een jazzband met onze ervaren talentvolle zanger Willem.

Willem laat zich volledig inspireren door deze geweldige zangers uit de jaren '40 en '50. Met hetzelfde oog voor presentatie en passie voor de swing era brengt hij de romantiek en hartenleed des levens samen in prachtige songs afkomstig uit The Great American Songbook. En terwijl de middag of avond begint met heerlijke easy listening zal er later desgewenst iets meer olie op het vuur gegooid worden en worden de meer funky en dansbare songs uit de jazz en soul geschiedenis gezongen voor een eventueel voetje van de vloer.

Top quality

Willem is één van die zeldzame vocalisten die zonder moeite en op subtiele wijze het publiek bespeelt. Zonder opdringerig te zijn en zonder overdreven de interactie te zoeken, maar gewoon, zoals hij is: een amaibele verschijning met een goede lach en een zeer verzorgd uiterlijk. Tel daarbij op een dijk van een stem, en u zult ervaren hoe bijzonder het is om musici van deze kwaliteit en dit niveau op uw feest of bruiloft uit te nodigen.

line-ups

De stijl en het repertoire van Willem komen goed tot hun recht in combinatie met de swingende bezetting van het Allround Jazz Trio.

Voor nog meer variatie en die échte jazz sound van saxofoon kunt u deze combinatie ook uitbreiden tot het Allround Jazz Kwartet.

Voor kleine of intieme situaties (bijvoorbeeld een diner voor zo'n 30 man), zou u ook kunnen overwegen om Willem te boeken bij ons Piano Duo.

 

Why the Jazz Central?

  • More than 300 gigs per year
  • A team of enthusiastic professionals
  • Kars carefully selected all musicians
  • Always volume on background music
  • We play throughout the Netherlands and Belgium
  • Well-dressed clothing
  • Atmospheric lighting
  • We provide equipment and instruments
  • 100% certainty that we actually come
Rates 

Alternatives

Overweeg ook eens deze populaire alternatieven.

... of bekijk hier al onze alternatieven

Let Kars advise you!

"Als professioneel jazzmuzikant en oprichter van de Jazz Centrale ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Bel mij op direct op +31 6 24 75 29 71. Of stuur mij hier een whatsapp"