close

Netherlands — Belgium — Luxembourg — Germany

Geen zorgen! Wij zijn ook tijdens Corona actief.

Compact and mobile jazz duo with saxophone

Totally mobile and a crazy sound thanks to the jazz instrument: the saxophone. Accompanied by the warm sound of (slightly amplified) jazz guitar, this is the ultimate mobile jazz duo for a short but spectacular act.

Line-up

Check availability 
Check availability 

Watch and listen


Echt heel belangrijk! Beluister onze demo's met hoofdtelefoon of goede luidsprekers!

Kleine luidsprekers zoals van een smartphone, tablet of laptop kunnen onmogelijk de diepe rijke klank van de prachtige contrabas, sousafoon of tuba weergeven. Daarom is het zo belangrijk om met hoofdtelefoon of goede luidsprekers te luisteren! 

Let op: kans op meeswingen!

Samples

Video clip

Overview of the repertoire

Information

Ready and left in no time

Een van de grootste voordelen van deze swingende bezetting is dat hij binnen slechts enkele minuten startklaar is. En na het optreden zijn we ook zo weer vertrokken.

Ideal for short performances

Voor korte optredens tot ongeveer 1 uur speeltijd, is dit een erg interessante samenstelling. Dankzij het feit dat we maar weinig apparatuur hoeven op te bouwen, kunnen we kort van tevoren arriveren en kunnen we ook snel na het optreden weer vertrekken. Op deze manier kunnen wij eenvoudig meerdere optredens op een dag doen. Dit heeft uiteraard allerlei interessante gevolgen voor de tarieven van deze bezetting! Heeft u afwijkende wensen met betrekking tot de speeltijd, dan kunt u natuurlijk altijd met ons overleggen! We vinden altijd een passend arrangement. 

Really 100% mobile

Dit fijne jazzduo is in staat om tijdens het spelen te bewegen. Dat betekent dat we bijvoorbeeld met uw gasten mee kunnen lopen, of dat we ons tijdens het spelen tussen uw gasten kunnen bewegen. Dit geeft een bijzondere en intieme sfeer. Uw gasten kunnen van dichtbij meemaken en aanschouwen hoe onze professionele jazzmusici hun instrumenten beheersen.

Very little space needed

Er is geen enkele bezetting in ons aanbod, welke zó weinig ruimte inneemt als dit jazzduo. Met ongeveer slechts 1 bij 1 meter zijn wij al tevreden, en kunnen we u en uw gasten onze kwalitatieve live jazz laten horen!

Swinging and all-round jazz repertoire

Van de fijnste swing tot de mooiste ballads en meest groovy jazztunes. Het is allemaal mogelijk met deze supercompacte bezetting! Uiteraard passen wij ons repertoire altijd aan, aan de situatie. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring zodat wij u en uw gasten op aangename wijze vermaken met sfeervolle jazz op bescheiden volume!

Why the Jazz Central?

  • More than 300 gigs per year
  • A team of enthusiastic professionals
  • Kars carefully selected all musicians
  • Always volume on background music
  • We play throughout the Netherlands and Belgium
  • Well-dressed clothing
  • Atmospheric lighting
  • We provide equipment and instruments
  • 100% certainty that we actually come
Rates 

Alternatives

Overweeg ook eens deze populaire alternatieven.

... of bekijk hier al onze alternatieven

Let Kars advise you!

"Als professioneel jazzmuzikant en oprichter van de Jazz Centrale ben ik als geen ander in staat om u te adviseren, gebaseerd op échte praktijkervaring. Met meer dan 10 jaar ervaring en vele honderden optredens op recepties, bruiloften en zakelijke evenementen, heb ik alles al een keer meegemaakt, dus ik adviseer u graag vanuit mijn brede ervaring.

Bel mij op direct op +31 6 24 75 29 71. Of stuur mij hier een whatsapp"